Over ons

over ons

Al ruim 30 jaar is het Asser Bowling Centrum een begrip in Assen en omstreken. Sinds 2012 is de Familie Veldkamp de nieuwe eigenaar van de bowling. Afgelopen zomer is het gloednieuwe pannenkoeken restaurant: Kapitein Stroop van start gegaan. Gezellig en een goedkoop avondje uit is bij ons gegarandeerd! We staan altijd open voor jouw suggesties, samen maken we er een feestje van!

We zien jullie graag snel!

Het team van het Asser Bowling Centrum

De bowling

Je kan natuurlijk ook bowlen! Dat kan al vanaf 4,95 p.p! Of wat dacht je van het bittergarnituur arrangement of het vrij drinken! het gaat erom dat jouw vrienden/ familie en jij een leuk avondje uit hebben voor een aangename prijs!

Voor meer informatie kunnen kijken op: http://bowleninassen.nl/ Een mailtje sturen of bellen mag natuurlijk ook!

 

Restaurant:

Naast pannenkoeken hebben wij ook andere gerechten op het menu staan. Zo zijn er verschillende gerechten van de kaart inclusief toetje voor slechts 8,50! Ook is het mogelijk om te barbecueën, te steengrillen of te genieten van het Bolle Jaap arrangement. Een chinees buffet is ook mogelijk vanaf 15 personen in samenwerking met onze buurman: Chinees restaurant Fong Sho.

over ons

Feesten:

Feestje vieren? Geen probleem! Of je met een grote of kleine groep komen, er is altijd plek! in onze zaal achter met bar is voldoende ruimte, het café aan de voorkant of natuurlijk bij de bowlingbanen. Jouw wensen zijn altijd bespreekbaar. Wij willen en zorgen ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt!

Ja ik wil: Pannenkoeken eten, bowlen, ander lekker eten of een feestje vieren!

Adres:

Groningerstraat 95
9402 LA Assen
Tel: 0592-345611
info@bowleninassen.nl
www.bowleninassen.nl

Openingstijden pannenkoekenrestaurant Assen:

Maandag  17:00 tot 20:00
Vrijdag & Zaterdag 16:00 tot 21:00
zondag 14:00 tot 19:00

  Openingstijden
Asser Bowling Centrum
 Maandag t/m Vrijdag 14.00 t/m 00.00 uurZaterdag 12:00 t/m 01:00 uur
Zondag 12.00 t/m 20.00 uur

Comments closed

Kapitein Stroop Facebook